Over ons

Gedreven vanuit de passie en de hobby voor 3D printen zijn wij de webshop begonnen. Zo willen wij graag mede geïntresseerde bijstaan in alles wat maar met 3D printen te maken heeft. Wij willen niet enkel en alleen de plek zijn waar je je onderdelen koopt maar ook waar je heen gaat voor informatie en hulp.

Wij zijn er niet enkel om producten te kopen maar horen ook graag jouw wensen een ideeén omtrent 3D Printen. Klantenservice staat daarom ook bovenaan onze prioriteiten lijst, geen vraag of suggestie is ons te gek en zullen iedere vraag of suggestie met alle aandacht in behandeling nemen.
Bezig met het bouwen van je eigen printer en kom je ergens niet uit, laat het ons weten! Wij helpen je graag. Producten niet gevonden dat je zoekt? Laat het ons weten, wij zullen naar een alternatief zoeken of kijken of we het product in de toekomst kunnen gaan verkopen.

Schroom dus niet om contact met ons op te nemen. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Onze gegevens

3D Printer Onderdelen is een dochteronderneming van Handelsonderneming Splendid en handelt ook onder diens KvK, BTW nummer én bankrekening. 

3D Printer Onderdelen
Leliestraat 22-1
7101 CJ Winterswijk
Email: [email protected]
KvK:62036653
BTW: NL139317065B01
Bank: NL09RABO0300694946
BIC/SWIFT: RABONL2U

 

 

Mail ons

Contactgegevens

* Verplichte velden